Smoking overhemd

Geplaatst door

Door de versoepelde maatregelen is het tot nu toe weer mogelijk om gezellig uit eten te gaan en om aan het begin van de avond drankjes te doen met vrienden of vriendinnen. Maar om dat na zo’n lange tijd weer te mogen doen kan best een beetje wennen zijn. Want van op de bank chillen in je joggingsbroek tot luxe dineren met je partner is wel een vrij groot verschil. En zulke groten verschillen vragen dan natuurlijk ook weer om nieuwe outfits. Misschien hangt je kast nog vol met leuke outfits voor een avondje uit maar het kan ook zomaar zo zijn dat je even niet meer weet wat je aan moet. Daar help ik je bij!

Vrouwen outfits

Als vrouw zijnde is het altijd al iets gemakkelijker dan als man. Voor vrouwen is namelijk veel meer keus dan voor een man en daarom zit je eigenlijk al snel wel goed. De meeste vrouwen kiezen meestal voor een chic jurkje. Als het wat kouder is een jurk tot aan de enkels of tot over de knie. Maar de temperaturen wat warmer zijn kan het jurkje ook prima tot op de knie of tot net boven de knie komen. Kleed je zoals het weer en de locatie. Als je naar een leuke Beach club gaat is een zomers jurkje namelijk ook prima. En ben je nou niet zo van de jurkjes? Dan is een mooie pantalon met een leuke top erop ook super leuk!

Mannen outfits

Voor een man kan het soms nog wel is wat lastiger zijn. Voor mannen is er nou eenmaal minder keus. Als een man een lekker hapje gaat eten bij een Beach club dan is een nette korte broek met een linnen overhemd een super leuke keus. Ben je van plan om toch net wat chiquer te gaan dineren? Dan is een smoking overhemd met een mooie pantalon een goede keus. Voor een man is een overhemd al snel goed en als je dit dan met een nette broek afmaakt kan het niet meer mis gaan. Heb je een wat meer zakelijk diner? Maak het dan nog even mooi af met een stropdas en een colbert. Dit oogt toch ook net even wat netter en zal zeker gewaardeerd worden. Je moet natuurlijk als man en vrouw dragen waar je je zelf prettig in voelt want dat is het aller belangrijkste. Mode bladen of programma’s kunnen je wel vertellen wat je aan moet maar jijzelf moet je er goed bij voelen!  

Geef een reactie