Niet op vakantie? Geniet dan in je tuin!

Geplaatst door

De zomer komt eraan en de vooruitzichten zien er nog niet heel rooskleurig uit. Op vakantie gaan zit er waarschijnlijk niet in dit jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Met een drankje in de zon in je tuin is zo slecht nog niet. Zeker niet als je lekker kunt zitten in je tuin of je balkon heb je waarschijnlijk niet veel te klagen. Inspiratie nodig om van jouw tuin een leuke vakantiebestemming te maken? Lees dan maar snel verder!

Loungeset

Je ziet ze tegenwoordig in bijna elke tuin, de loungeset. In alle soorten, maten en kleuren zijn ze verkrijgbaar en je kunt de set dus precies goed aanpassen zodat het aansluit bij jouw tuin. In een loungeset kun je heerlijk ontspannen zitten en met vrienden en familie genieten van het mooie weer. Een groot voordeel van een loungeset is dat ze licht van gewicht zijn dus makkelijk verplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn ze goed afwasbaar en kun je de kussenslopen eenvoudig vervangen. Als je ruimte hebt voor een mooie set zou ik het zeker aanraden! Het zit ontzettend comfortabel en laat je misschien wel vergeten dat je in je eigen tuin ligt.    

Familie tafels

Van barbecueën krijgen we allemaal een zomers gevoel. Niks is gezelliger dan in je tuin eten met vrienden en familie. Daarom is het heel handig om een mooie grote tafel in de tuin te hebben met comfortabele stoelen. De grote van zo’n tafel kun je geheel zelf bepalen en je kunt er zelfs ook vaak zelf stoelen bij matchen. Het is aan te raden een tuintafel aluminium te kopen omdat deze tafels zeer stevig zijn, een lange levensduur hebben en makkelijk in onderhoud zijn. Het materiaal aluminum wordt ook vaak gecombineerd met andere materialen zoals hout, glas en natuursteen. Hiermee kun je dus variëren in het design van de familie tafels.  

Balkon

Heb jij geen tuin maar wel een balkon?Niet getreurd. Er zijn ook ontzettend leuke balkonsets verkrijgbaar waardoor je ook op een balkon kunt genieten van de zon. Een tuinset balkon is ook verkrijgbaar met extra voetenbankjes zodat je heerlijk onderuitgezakt met de benen omhoog kunt ontspannen. Deze tuinsets speciaal voor een balkon zijn ook in verschillende maten verkrijgbaar zodat er altijd wel iets passend voor jou bij zit. Laat weinig ruimte je niet beperken en haal deze praktische balkon tuinset voor jou balkon.       

Picknicktafel

Zeker voor de mensen met kinderen is dit een leuke optie voor in de tuin. Een echte picknicktafel waar je handig en gezellig aan kunt zitten om te ontspannen of om aan te eten. Daarnaast kun je veel picknicktafels transformeren naar een normale bank. Multifunctioneel dus. De picknicktafel maakt het ook mogelijk om in tuinen met maar weinig ruimte buiten te zitten of eten. Verder heeft een picknicktafel een gezellig uitstraling.    

Geef een reactie