Hulp op een andere manier zien

Geplaatst door

Soms zit je even in de knel. Niet fysiek maar emotioneel. Je gedachten racen van hot naar her en je maakt je zorgen over van alles, wellicht het verleden maar het kan ook de toekomst zijn. Dat kan je dagelijkse leven enorm beïnvloeden. Misschien heb je al hulp gezocht, maar heeft het geen verlichting gebracht. Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. Want er zijn nog veel meer soorten hulp als het om dit soort klachten gaat.

Sommigen zien het

Je kan in gesprek gaan met een helderziende. Veel mensen zijn daar kritisch op. Maar ook velen hebben er baat bij. Dat komt omdat het een hele interpreterende manier van kijken is. Een helderziende krijgt als het ware beelden binnen die over een bepaalde gebeurtenis gaan. Hierdoor kan men duidelijkheid krijgen over het verleden of over de toekomst. Bijvoorbeeld wanneer je hulp nodig hebt om een bepaalde ervaring af te sluiten of als je je zorgen maakt over een specifieke toekomstige gebeurtenis.

Waarom?

Men kan verschillende redenen hebben om naar helderzienden toe te gaan. Iedere helderziende werkt ook weer anders. De één door middel van minimale aanraking of enkel gesprek, de ander door middel van kaarten of pendels. De kritische blik op deze hulpvorm komt van het punt dat er weinig wetenschappelijk bewijs is dat deze gave onderbouwt. Toch zijn veel mensen positief en voelen ze zich geholpen. Doordat het niet compleet wetenschappelijk is, laat men ook een stukje rationaliteit los en kan er veel meer gekeken worden naar de persoon zelf, de unieke situatie en het gevoel an sich.

De wetenschap van de sterren

Veel helderzienden werken ook aan de hand van de sterren. Zo zou je sterrenbeeld en alles wat daarbij hoort, veel invloed hebben op je dagelijks leven en wie jij bent. Omdat je dit uit kan zoeken en kan begrijpen, kan je ook meer begrip opbrengen voor jezelf en valkuilen analyseren voor je erin valt. Het is een populaire manier van zelfonderzoek tegenwoordig maar ook een bekend hulpmiddel voor mensen met een eerdergenoemde gave, om maar iets te noemen naast de welbekende kaarten en de pendel.

Een alternatieve vorm van hulp

Deze alternatieve hulpvorm kan ervoor zorgen dat je tot inzichten komt over jezelf en je leven. Dit kan je meer rust geven en dat is natuurlijk prachtig. Er zijn tal van helderzienden die hun diensten aanbieden. Kijk wie bij je past, en maak een afspraak.

Geef een reactie