Een short lease overeenkomst afsluiten

Geplaatst door

Ben jij erover aan het nadenken om een short lease overeenkomst af te sluiten? Dit kan in veel situaties een goede oplossing zijn, zowel voor zakelijk als voor privégebruik. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je auto net kapot is gegaan, en je tijdelijk een andere auto nodig hebt voordat je een nieuwe hebt gevonden. Of wil je als werkgever graag een aantal auto’s leasen voor je werknemers, maar wil je deze overeenkomsten wel op kunnen zeggen wanneer jij dat wil? Dan is short lease de oplossing. Deze overeenkomst is na een maand namelijk dagelijks op te zeggen. Je zit dus nooit langdurig aan de auto vast. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan short lease, die kun je hieronder lezen.

Voordelen short lease

Naast dat je niet lang aan de auto vast zit, kun je zorgeloos de weg op. Alles zit namelijk inbegrepen bij short lease. Zo wordt het onderhoud vergoed, maar ook de rente, de verzekering, vervangend vervoer en de hulpdienst wanneer je schade of pech oploopt. Hierdoor hoef jij alleen nog maar de auto vol te tanken. Daarnaast heb je altijd een ruime keuze uit verschillende auto’s. De bedrijven die short lease overeenkomsten aanbieden hebben vaak wel meer dan 1000 auto’s op voorraad, en deze zijn ook vaak per direct beschikbaar. Heb je dan ook per direct een auto nodig? Neem dan contact op met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, en bekijk wat er mogelijk is. Ben je echt expliciet op zoek naar shortlease zakelijk?

Shortlease zakelijk

Shortlease zakelijk is voor veel bedrijven heel handig. Wellicht heb je tijdelijke medewerkers in dienst die een auto nodig hebben, of weet je niet zeker of je de auto in de toekomst nog gaat gebruiken. Omdat je met shortlease zakelijk niet lang aan de auto vast zit, is dit in zulke situaties de oplossing. Aan het opzeggen zitten namelijk ook geen kosten verbonden, waardoor het allemaal erg flexibel is. Lees de short lease regels wel altijd goed door bij het desbetreffende bedrijf, want wellicht kunnen deze verschillen. Het is in ieder geval zeker dat iedereen zorgeloos kan rijden met shortlease zakelijk. Heb je interesse in shortlease zakelijk voor jouw bedrijf? Neem dan nu contact op met het desbetreffende bedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Wellicht rijden jouw werknemers binnenkort wel in een mooie Peugeot, Opel of een Toyota, terwijl ze niet hoeven na te denken over eventuele verzekeringen of onderhoud. Goed geregeld, toch?

Geef een reactie