De zomer in je bol!

Geplaatst door

De zomer komt er weer aan en we kunnen niet wachten om de dikke truien en lange broeken weer op te bergen in de kast. Het wordt tijd voor rokjes, jurkjes, korte broeken, topjes, shirts en niet te vergeten, een zonnebril. De zonnebril is tegenwoordig echt een onderdeel van een stijl en een belangrijk accessoire voor je outfit. Maar welk model past bij jou en welke modellen zijn vandaag de dag in de mode. Met onderstaande modellen zit je altijd goed!    

Piloten zonnebrillen

Misschien wel het meest bekende zonnebrillen model van dit moment is de piloten zonnebril. deze zonnebrillen onderscheiden zich van andere brillen door de unieke vorm van de glazen. De naam zegt het al, ze lijken enorm op de ouderwetse brillen die piloten altijd dragen. De pilotenbril heeft een fijn en dun montuur en is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. Vroeger hadden deze zonnebrillen vaak een goudkleurig montuur met donkere glazen. Nu kun je de kleuren en combinaties maar zo gek niet bedenken, de keuze is reuze. De piloten zonnebrillen passen bij vrijwel elke outfit en staan iedereen goed.  

Vlinder zonnebrillen

De vlinder zonnebril is een echte zonnebril dames. De uitstraling van deze fashion zonnebril is zeer chique en kenmerkt zich door het dikke montuur met een uitlopende ooghoek. Dit model heeft vaak grote glazen die van donker naar licht overlopen. Ook de vlinder zonnebrillen zijn vernoemd naar iets waar ze op lijken, namelijk de vleugel van een vlinder. Deze zonnebrillen zijn met name verkrijgbaar in de kleur zwart of andere hele donkere kleuren. Met een vlinder zonnebril zul je zeker opvallen. Het is een sprekend accessoire dat je outfit helemaal zal afmaken.  

Clubmaster zonnebrillen

Een veel terugkomend model onder de mannen is de clubmaster zonnebril. Dit model is wat betreft de glazen niet heel bijzonder, maar het onderscheidende zit hem in het montuur. De clubmaster zonnebril heeft namelijk een half montuur. Alleen de bovenzijde van de zonnebril heeft een montuur en de onderzijde van de bril montuur vrij. Dit zorgt ervoor dat de zonnebril een stoere uitstraling krijgt en juist daarom is hij zo gewild onder de mannen. Ook hier zijn het montuur en de glazen vaak donker van kleur en zijn de kleuren bruin en zwart zeer populair. Bij de clubmaster zonnebril komt het vlekachtige design in het montuur regelmatig terug.  

Gespiegelde zonnebrillen

De gespiegelde zonnebril is weer helemaal terug van weggeweest. De naam zegt het al, de glazen van deze zonnebrillen weerspiegelen waardoor je ogen niet zichtbaar zijn. Kijk je in deze zonnebril dan zie je alleen maar jezelf. De gespiegelde zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende monturen en glazen. Vaak zijn deze licht van kleur. Een populaire kleur voor de spiegelglazen is blauw. Daarnaast doen roze en grijs het ook goed. De gespiegelde zonnebrillen zijn vaak ook te combineren met de monturen van bovenstaande modellen en dat maakt deze zonnebril dan ook uniek. 

Geef een reactie