De actioncam: voor al jouw activiteiten

Geplaatst door

Tegenwoordig wil iedereen alles wat er in het dagelijks leven meegemaakt wordt vastleggen. Deze zogenoemde vloggers delen de standaard momenten van de dag, maar ook de meest spannende activiteiten die in het leven gebeuren. Er zijn steeds meer particulieren en ook bedrijven die delen van hun dagen filmen om dit online als content te delen. Hiervoor is het echter wel belangrijk om gebruik te maken van het juiste type camera. Op deze manier zullen alle beelden namelijk perfect vastgelegd worden en er dus voor zorgen dat iedereen die de video bekijkt, een kwalitatieve video zal zien die tevens vermakelijk zal zijn. Om dit allemaal te kunnen realiseren is het daarom aan te raden om te kiezen voor een goedwerkende camera. Gelukkig zijn er diverse modellen die hierin gespecialiseerd zijn. Een van deze modellen is: de actioncam.

 

De actioncam

De actioncam is een type camera die wel tegen een stootje kan. Door de stevige bebouwing van deze camera types kun je op veel diverse locaties en op hoge snelheden jouw perfecte video’s filmen. Tevens is het mogelijk om met de actioncam foto’s te maken. Hierdoor is de actioncam dus alles in één, waardoor dit model een brede hoeveelheid aan zaken kan bieden aan jouw organisatie. Een van de populairdere modellen van de actioncam variant, zijn de GoPro camera’s. Deze camera’s werden een paar jaar geleden razend populair, vooral onder de vloggers. Doordat de camera makkelijk mee te nemen is, net als de andere actioncams, maakt het dat deze camera erg geschikt is om jezelf gedurende de dag te filmen. Daarnaast is het bij veel van deze type camera’s mogelijk om de bekende selfiestick eraan te bevestigen. Hierdoor kan je jezelf ook vanaf een afstand filmen, zonder dat er een extra cameraman nodig is. 

 

Kunnen tegen een stootje

De actioncam varianten staan bekend om het feit dat zij wel tegen een stootje kunnen. Door de stevige behuizing van de camera’s, gecombineerd met de stabiliteit van de film- en fotokwaliteit, zijn deze camera’s erg geschikt voor de momenten waar een standaard camera niet kan filmen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het filmen vanuit een voertuig die hoge snelheid behaald. Door de kwaliteit van de camera zal de video er toch goed uitkomen. Ook tijdens extreme sporten, zoals skydiven of mountainbiken, is deze camera erg geschikt. Door de schokbestendigheid zullen prachtige video’s het resultaat zijn van deze momenten. Ook onder water filmen is door de stevige behuizing geen probleem. Dus wanneer er bijvoorbeeld bij een tropisch eiland gezwommen gaat worden, is de actioncam ook ten zeerste aan te raden.

Geef een reactie